Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

Kukurikúúú

2009.06.06. 18:35 - dharma

Mostanában Maja,mint egy alvászavaros felnőtt,alszik 5-6 órát naponta,aztán végig kukorékolja a napot. Ezen kívül kifelyezett tehetsége van ahhoz,h ha alszik is napközben egy keveset biztos akkor keljen fel,vagy kezdjen csicseregni,ha már félálomba vagyok. Ma is ez kétszer megtörtént. Másodjára meg párom úgy megnyugtatta,h azóta is alvás van,de én már nem tudok aludni,mert mindjárt fürdés van és fölösleges lefeküdnöm,mire elalszom úgyis fel kéne kelnem. Megígértem a szomszédnak is,h átviszem megmutatni,mert már rég látta.

Változás: az nincs. Még mindig nem gagyog :( De olyan édes volt ma jött valami hangocska a torkából,sztem lassan már helyben vagyunk. Utána meg elmosolyodott. Olyan volt,mintha ezt gondolná: "Anya azért van hangom,de nem mutatom meg bibííí"

Tegnap voltunk orvosnál. 3770 gr és minden renben Vele. Kicsit sokat bukik,úgyhogy meg kell tartani két evés között a 2-3 óra szünetet,h a pocija pihenjen.

A héten sokat voltunk a városba. Szerdán kimentünk Tabánba is,este fél 9-re értünk haza és csak egyszer sírdogált,amikor éhes volt,de nagyon rendesen viselkedett és nyugiba volt mindig. Persze kendőben volt és a vállam azért azt a fél kiló súlygyarapodást is megérezte. Ma meg elmentünk kutyát sétáltatni és előszört volt,h elaludt a babakocsiba.

Beo feltett Balázskáról sírós videót youtube-ra. Kétszer is betettem Majának,mind a kétszer nyugiból sírásba csapott át. Valamit tudhat,amit mi nem. Valamit hallhat abban a sírásban,amit mi nem értünk. Ezen kívül sztem ezek a pici kis lények látnak olyan dolgokat,amiket mi szintén nem. Maja is úgy tud nézni pontokat,ami számomra jelentéktelenek. Egyik pillanatban mosolyog a "semmit" bámulva,másik pillanatban hirtelen elsírja magát,látszólag pedig semmi baja nincs. Angyalkákat lát. Meg néha csúnya dolgokat.

Itt van két kép a mostani állásról

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr331167796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása