Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

"Sokminden"

2009.08.20. 07:11 - dharma

Na...megjártuk a csípőszűrést. A leleten ez áll: Fejét jól tartja (éljen). Spontán Grefe tünet  Mk.kis.j.o.-on mérs. kötött csípő és mk. Előlábon min. adductio.

Szóval ezzel nem lettünk okosabbak. Csak annyit értek,h a fejét jól tartja és, kötött csípő,amihez azért hozzá tenném,h a kórházi zárójelentésen pont,h laza csípő van írva és mondták,h tornáztassam. Na erre mondta most az ortopédus doktornő,h jó,h tornáztattam,de ha laza lett volna,akkor pont nem kell. Szóval okosságokkal láttak el a kórházban :S Ezen kívül azért a kismamáknak,kispapáknak adott jótanácsok közé igazán betehetnék,h azért egy latinnyelvtudás nem árt...

Még annyit,h utánanéztem neten és az a spontán Grefe tünet (bár ez sztem el lett írva,mert az Greafe) az azt jelenti,h a szembogara felett látszik a fehérje,ebből pajzsmirigytúltengésre lehet következtetni. Sőt,megemlítette a doktornő,h valószínű nekem is lehet. Na miket meg nem tud az ember az ortopédián?

Mindenzeket összevetve terpeszpelust javasoltak, Olyan szörnyű,dehát meglepően jól bírja.

Nagybátyámék voltak Olaszországba és hoztak pár ruhát Majónak,úgyhogy most már azt is elmondhatjuk,h van igazi olasz ruhája elsőkézből :D Fel is dobok ezekről képet. Érdemes megnézni,h az egyik,egy partedli névreszóló :)

Aztán többet most mégsem írok,mert megyünk Balcsira,Maja berosált és még nem evett. Ezen kívül leesett a tizedikről a szárító a ruhákkal és megakadt a hetediken. Örülni fognak a hajnali keltésnek.

Mégsem teszem fel a képet,mert túl nagy és itt Tbányán nem tudom,h lehet riszáőjzolni :( Majd ha haza jöttünk

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr911324788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása