Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

Méreckedés

2009.10.22. 19:49 - dharma

Voltunk ma oltáson Majával. Most egy ideig nyugi lesz,mert a mai második adagját csak két hónap múlva kapja.

Méretek: 6650 g és 66 centi. A szomszéd kislány két és fél hónappal fiatalabb Majánál és ugyanekkora. Szóval Barbi sajna nem tud rucikat örökölni Majától.

Az elmúlt három napja már megállás néllkül,bárhol képes négykézlábra állni a kis Tüncike. És ha stabilabban tartja meg magát,akkor még hintázik is előre,hátra. Fúúú,lassan elindul ez a lányka :) És még,aminek nagyon örülök,h most már hallani nevetgélni is. Igaz,még csak egy-egy kacaj hagyja el a száját,de vééégre :)

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr441468349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

demetnik 2009.10.22. 21:03:35

ÉLjenek a kis kacajok!Hidd el,nem sokára te is hallani fogod azt a bizonyos igazi,göndör kacagást!!Lili is egyre és egyre többet kacag,egyre könnyebb úgy igazán megnevettetni!

dharma 2009.10.23. 10:03:23

Jaj én már nagyon várom,mert olyan édes ez a fél kacaj is :) Kíváncsi leszek,h milyen Majánál egy igazi,teli szájas nevetés :)
A teázóba,amikor kukucskásat játszottál Lilivel azt vártam,h mikor nevet fel,mert kíváncsi lettem volna,de csak vigyorgott. Na majd ha el tudod kapni felvehetnéd egy röpke videóra :)


süti beállítások módosítása