Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

2009.04.23. 14:17 - dharma

Szóval ott van. Nagyon silányka, 20 perc alatt azt sikerült produkálni.Na,de még bármi is történhet:) Lehet még ma megszülök...ki tudja?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lányok a fórumon kiírogatták,h mik azok a kérdések/kijelentések,amiket ne tegyél fel egy várandós nőnek. Van benne valami...Lássuk:

1. Jajjjj,de nagy vagy!

2. Ikreket vársz?

3. Még mindíg nem szültél meg!? (itt megjegyezném,h sokan nem hiszik el,h tényleg nem szült meg az ember lánya. Drága ismerősök, rokonok,családtagok minden nap úgy hívnak fel,ha nem veszem fel a telefont jön az eszméletlen gondolatcsavarás és párom hívogatása,mert lehet azért nem veszem fel,mert helyzet van... Én már összeírtam a listát,akiknek szólni kell,ha élesbe vagyunk,de nem hiszik el az emberek,h tényleg értesítve lesznek. HIGGYETEK NEKEM!:))))

4. Hány kilót híztál? (Na ez az a kérdés,amit nőnek ugye alapból nem teszünk fel,de ezek szerint várandosan a "NŐ",mint olyan, átlényegül,mert nem egyszer teszik fel a kérdést,ami ebben a helyzetben IS szigorúan titkos információ!!! Majd egy fél év múlva elmondom...ha visszanyertem versenysúlyom...talán)

Ezen kívül persze vannak babonák: kinek milyen formájú a hasa,az alapján fiú vagy lány...Én pont ma találkoztam egy hölgyel,aki így:

-Ikrek,ugye?

-Nem

-Akkor fiú?

-Nem

Biztos én vagyok,aki a "kivétel erősíti a szabályt" kategóriába tartozik,mindenesetre nénivel jót mosolyogtunk a párbeszéden,mert azért tudni kell tényleg nem kicsi a pocakom és előre csúcsosodik,ami ugye elképzelések szerint fiú lenne...

A felsorolást beo folytatta kommentekben nagyon frappánsan:)))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr871081965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beo · http://bogyokank.bloglog.hu 2009.04.23. 18:35:03

olyan kicsi/nagy a hasad egészséges az a gyerek? (persze hozzuk a frászt az anyukára)
Ugye végighánytad az első időszakot?
Besikerült?
Nem zavar, hogy ott van benned?
Félsz a szüléstől?
Tudjátok, hogy melyik petevezetékedben termékenyült meg a petesejt?
Lányod lesz, mert kerek a hasad!
Ne lépcsőzz, mert a gyerek nyakára tekeredik a köldökzsinór!


süti beállítások módosítása