Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

Pont egy éve

2009.08.06. 15:40 - dharma

Pont ma egy éve ilyenkor kezdődött Ozora fesztivál,ahol fogant Maja. Pont egy éve még ledér életet éltünk és máshogy terveztük a jövőt. Pont egy éve a fesztiválon határoztuk el,h az ezévin még ott leszünk és utána jöhet a babaprojekt,de pont akkor Maja komolyan gondolta a beszélgetést. Így ma már itt van 3 hónaposan a leányka,akinek nagyon örülünk,de egy éve el sem tudtuk volna képzelni,h ilyen irányba terelődik az életünk. És most nem megyünk Ozora fesztiválra,amit kicsit bánok,nem is szeretném tudni,h mikor kezdődik. De tudom,jövő héten. Na nem bánkódom,csak egy kicsit,hisz most nem 5 napig,hanem 3 évig van Hawaii,dizsi,mulatozás itthon Majával. Utána is szép lesz az élet,csak már nem Maja lesz a főfoglalkozásom,de az "ÉLET"-em marad.

Akik mennek azok meg érezzék nagyon jól magukat! Sok sört,bort,pálinkát igyanak helyettünk is. Jövőre ott találkozunk!!! :)

Egy kis nosztalgia és egy pár szívfájdító kép 2008-ból

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr321292864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikocs 2009.08.06. 21:06:12

És én ezúton megköszönöm Majának, hogy pont így jött, mert így megismerhettelek titeket :) Örülök neki nagyon!

dharma 2009.08.07. 09:56:24

:) Köszönöm,ezzel viszont én is így vagyok. Nagyon nagy segítség voltatok a 9 hónap alatt és vagytok most,h már Anyuka vagyok :) És remélem maradtok is nekem nagyon sokáig! :)


süti beállítások módosítása