Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

Babauszi

2009.10.06. 19:42 - dharma

Ma megint voltunk babauszi. Már nem csak locsipocsizták Maja bubóját,hanem kicsi pohárkából hosszasan öntögették Rá a vizet. Mondta is Csilla (az "oktató"),h jövő héten már merülni fog a jányka :O Na arra leszek majd kíváncsi. A végére már annyira fáradt és nyűgi volt,h a szokásos öltöztetés utálatból fakadó sírásnál odaadtam Neki a cumit és már akadt fölfelé a szeme (ezt csinálja,amikor álomba merül). Hazajövet a kendőbe meg már húzta a lóbőrt,jókat horkolgatott és még most is ki van terülve.

Apropó öltöztetés. Minden baba…illetve a legtöbb baba ennyire utálja? Mert,h Maja nagyon,az biztos. Jobb pillanataiban csak meg-megnyekken,de nagy általánosságban elmondható,h végig sírja az öltöztetés. Még alsó fertályon nem is,de amikor a fejét húzom a bodyba,vagy a kezét,akkor elpattan a cérna. Valamit rosszul csinálok???

Összességében elmondhatom,h akkor is imádom :)

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr711432480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása