Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

2009.04.23. 14:32 - dharma

Aztán vettem ma kicsilánynak szennyestartót,mert ez nagyon megtetszett. Ha már macska,akkor legyen ilyen:)                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És bár mondható,h mindenórás vagyok,mégsem fordul meg soha a fejembe,amikor a városban vagyok,h elindul bent valami.

Anyukámnak csak az volt a kérése,h ehét keddig minimum tartsak ki,h bika legyen:) Mivel most már az lesz lássuk milyen is egy bika baba:

"A Bika baba egy igazi kis kéjenc. Szeret minden földi jót és azt, a végsőkig kiélvezi. Észre fogja venni, hogy a Bika bébi rajong a simogatásokért és a kényelemért. Minden, ami az ő élvezetét szolgálja, annak megadja a módját. Így van ez az evéssel is. Csak szépen nyugisan, minden egyes korty és falat ízét érezni szeretné.

Nagyon fontos számára a biztonság és ezt kezdetben főleg az állandóság, a megszokott dolgok jelentik. A környezetét ne változtassuk gyakran és jó, ha állandó napirendje van, mert az a számára kiszámítható. Igazi ragaszkodó típus. Éppúgy ragaszkodik a körülötte lévő emberekhez, mit a tárgyaihoz. Ezért nagyon nehezen változtat. Nehéz lesz az anyától való elszakadás, amikor óvodába megy, később meg majd az óvodától való elválás megy nehezen, de segíthet, ha a kis barátaival együtt mennek iskolába és osztálytársak lesznek, így legalább tőlük nem kell elbúcsúzni.

A túlzott ragaszkodása gyűjtögetővé teheti. Megőriz mindent, ami esetleg másnak már haszontalannak tűnik. Számára azonban ezek mind fontos dogok és értékek, ettől érzi magát biztonságban.

A dolgaira nagyon figyel, de ha valamit mégis elveszít, azt nagyon rosszul viseli. Nála jobban senki nem üzletel, hajtja a nyereségvágy az első pillanattól fogva, legyen szó akár játékról vagy mesefilmjéről. Ahogy egyre nagyobb lesz, az anyagi jól lét, az anyagi biztonság egyre fontosabbá válik számára."

 

www.szuloklapja.hu oldalon olvasható mindegyik jegy,én szoktam olvasgatni,nagyon érdekes. Szülőkre vonatkozóan is informálódhatunk. Én nem is büszkélkedek magammal,de legalább ebből tudom,h mikre figyeljek majd mindenképp...hasznos!

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr471081982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beo · http://bogyokank.bloglog.hu 2009.04.23. 18:36:56

óó elpirulok, kiraktál minket. köszönöm :)


süti beállítások módosítása