Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

Fürdés

2009.06.01. 11:07 - dharma

Mindig eszembe jut,h kéne csinálni fürdős képeket,de mire oda jutunk mindig el is felejtem. Hétközben meg egyedül fürdetek,úgyhogy akkor meg nem is tudtam volna fotózni. Szóval ezt most pótoltuk :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma éjszaka már végképp eltértünk a szokásostól. 1/4 2-kor már kukorékoltunk. Korábban olvastam,h amikor fejlődési ugrás van,akkor többször is kérhet enni. Szerencsére 3-kor vissza is aludt és csak 1/2 7-kor kelt legközelebb. Azóta pedig boldogít minket:)

Kicsit izgulok a holnap miatt. Végre el tudok menni fordászhoz,mert már szörnyű állapotok uralkodnak...már kezdek én is anyásodni és nincs időm magamra. A fodrászom meg mondta,h csak gyerekkel mehetek. Úgyhogy ha nem lesz eső,mint ma,akkor meglesz az első hosszabb utunk a lánykával. Remélem nem lesz sírogatás a bkv-n,mert akkor bepánikolok. Szerencsére jön velem tesóm is. Meg aggaszt ez a H1N1 vírus is. Bár Magyarországon még csak Egerben jelent meg,de az is hirtelen volt,ki tudja mi lesz. Talán túlreagálom,de lehet maszkot teszek Majára.

Felteszek még egy kis videót is,amin egy sírás nélküli szösszenet látható

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr631156487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása