Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

Pörög,forog

2009.10.14. 08:17 - dharma

Pár napja azt vettem észre,h most már nem csak véletlenszerűen hopp,hasra fordul,vagy fordítva,hanem pörög,forog Maja. Hasról hátra,hátról hasra. A négykézlábazást meg még mindig csak a babakocsiban tudja kiviteleznni,néha fel-fel tolja magát az ágyon is. Gondolom azért,mert a kocsi szűk és nem csúszik ki alóla a keze.

Tegnap meg felfigyeltem arra is,h Maja most már a nevére is hallgat. Szólunk Neki és odafigyel. Hát én úúúgy várom a jövő nyarat. Amikor már itt fog rohangálni,mehetünk strandra,játszótérre is már egy kicsit. Nagyszülőknél is lehet,akik szintén várják már.

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr41448998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodina74 2009.10.19. 17:29:48

Szia!

Maja gyönyörű baba! Olyan, szép nagy szemei vannak! Nagyon édi!
Még egyszer gratulálok hozzá.
Egy kicsit beleolvastam a blogodba, főleg a mostani történetekbe! Nagyon aktív baba! További nagyon sok szép élményt kívánok nektek!


süti beállítások módosítása