Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

És mégis...

2009.07.14. 22:28 - dharma

Múlt héten úgy döntöttem,ha már drasztikusan nem vehetem fel a kilókkal a versenyt,akkor napi egy-két órát sétálgatunk Majával meg a kutyával. Bár a mai nagy melegben szegény állatka úgy kidöglött 15 perc után,h Apukámnak szóltam félúton, vigye haza kocsival. Mi meg hazafelé beugrottunk egy alkoholmentes!!! sörre barátnőm munkahelyére és egy nő a változatosság kedvéért megint feltette a NAGY kérdés,h fiú-e a gyerek? Elszámoltam szépen 10-ig és mondtam,h direkt ezért lövettem a fülét,hátha,esetleg,talán...de nem. A lényeg,h én mindig megcsodálom mennyire bájos így. Azért öröm az ürömben,h utána egy ismerősöm is megcsodálta és látta,h kislány :) 

Kb egy órát ücsörögtem ott,Maja meg olyan szépen elnézegette a nagyvilágot. Csak az utolsó 15 percben kezdett el nyűgösködni,nem tetszett Neki,ha csücsült,mindenképp ácsorogni akart,úgyhogy tarthattuk a kis testét negyed órát,mert Ő azt akarta :D

Tesómmal anno voltunk Tescoba,mert szerettem volna venni Maja szobájába játszószőnyeget meg pelenkázófeltétet. Na annyira megdöbbentem,h milyen drága a pelenkázó,h a szőnyeget el is felejtettem és mindent vettem,csak ezeket nem. Viszont azóta teszveszen találtam nagyon jó áron pelenkázót,teljesen újta,meg szőnyeget is,de mivel 1 Ft-ért tették fel csak figyeltem a licitet. Most járt le 10 perce és nagyon utálhatnak engem,ugyanis még az utolsó percekben is kontrázgattuk az ajánlatokat,de megnyertem:) El sem hittem. Nekem is volt már,h az utolsó pillanatban vették meg az orrom elől,amit szerettem volna és én is bosszankodhattam. De az "ellenfelem" megnyert egy hasonló szőnyeget,csak azon állatok vannak,a miénken meg számok.

Ezek lennének azok:)

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr751246662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikocs 2009.07.23. 07:31:01

Nem is hiszem el, hogy ilyen régóta nem néztem be ide... biztos mert sokat írtál a fórumra :) De ha már, akkor viszont megosztom veled anyósom álláspontját. A nagyobbik sógorom nézték mindig lánynak, mert szőke göndör fürtjei voltak.. És ha megkérdezték, hogy lány-e, mindig rámondta, hogy igen. Aztán mikor megkérdezék hozzá azt is, hogy mi a neve, jól meglepődtek, hogy Péter. Rájuk kell hagyni. És Maja igazán bájos kislány, fülbevalóval vagy anélkül is. :) Remélem most már rendbejön szegény :(


süti beállítások módosítása