Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

Egyszer ennek is meg kellett történnie...

2009.07.18. 17:42 - dharma

Ma voltam első kresz órámon. Danira meg először hagytam rá Majácskát több időre. Úgyhogy kénytelen,kelletlen,de pelusozni kellett Neki. Minekután ugye hasmenése van a kicsinek,piros a feneke mondtam Neki,h mééég véletlen se hogyja úgy a gyereket. Tegyen csipeszt az orrára,vegyen nagy levegőt és hajrá. De nekünk,mint írtam egy tündér kislányunk van,mert csak kicsi ajándékot kapott apája,viszont végig vigyorogta a pelenkázást. Nagy zsivány. Biztos gondolta magába: "Apa ezt nem úszhatod meg" :D

Most meg itt vagyun barátoknál pókerezni. Eleinte nézelődött,most meg alszik Majácska. Mondom,h egy tündérbogár :)

Holnap meg bográcsozni megyünk nagybátyámékhoz,remélem nem lesz iszonyat idő és nem kozmálunk le a melegtől. De már alig várom. Jön Gugu is,a kutyánk, Ő is nagyon fogja élvezni,h végre egész nap szaladgálhat és barátkozhat,mert van ott egy szuka kutya,Manci,meg sok-sok cica. Imádjaa cicákat :)

Jövő héten Hatvanban barátnőméknél lesz bogrács. A két fiú kijelentette (Dani,meg a barátnőm párja),h nem jönnek egymás nélkül. Pasik...Szóval ez az év,ha már strandra nem megyek ezzel a lötyi hassal a bográcsozás éve. 

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr721253410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása