Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

Napirend

2009.08.07. 09:53 - dharma

Most,h Maja saját szobában van és pár próbálkozás után kitapasztaltam,,h mi a saját kis menete kezd kialakulni a teljes napra vonatkozó kis napirendünk. Eddig a fürdés,evés,fekvés volt a "biztos" és napközben meg ahogy esett úgy puffant módon aludt vagy volt ébren. Így,hogy nyugodtabban,csönben tud aludni reggelente az elmúlt héten rendszerint:

 

6-7 között kel,eszik,kicsit mosolyog,gügyörészik

Fél 9 körül visszaalszik (most is ezt csinálja)

Fél 12 körül kel megint és akkor kezdődik igazán a nap. Ilyenkor visszük a kutyát sétáltatni,vagy ekkor megyünk Vele ide,oda

5 körül visszafekszik aludni. Ezt a délutáni alvást nem is tudjuk meddig tudná űzni,mert rendszerint 8 körül felkeltjük,h az esti alvásra kicsit felkészüljön

Így 9-kor van fürdés,evés és alvás másnapig

 

Ennek a kis rendnek egyrészt örülök,mert így legalább nyugodtabb abban az időszakban,amikor nem alszik és könnyebben lehet Vele mozogni,mert tudja,h akkor ennek van itt az ideje. Más részről meg ha ez a rend nincs tartva,akkor tartok attól,h nem fogja jó néven venni. Hát ez ma ki is derül mennyire van így,mert pont a délutáni alvás ideje alatt megyünk az Arénába. Babakocsival megyek kivételesen,remélem azért abba fog tudni aludni.

 

Más: már motoszkál a foga. Védőnő mondta,h nem biztos,h ki fog nőni,de attól még piszkálhatja az ínyét. Meg is sínyli a drága,mert sírdogál miatta. Ilyenkor Dentinox géllel kenem be,ami egy áldás,mert úgy néz ki nagyon szereti,ha az ínyét dörzsölöm vele. Cuppog,befejezi a sírást,elkezd mosolyogni. Azért ma kipróbálom azt a borostyánkő praktikát is,hátha használ.

 

Miközben csináltam a 3 hónapos kis prezentációját és nézegettem az újszülött képeket vettem észre,h teljesen más lett a szeme színe. Eddig azt hittem,h csak káprázik szemem és csak magamba magyarázom,de már a szomszéd is mondta: barna a szeme,kicsi zölddel :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr621294202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása