Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

Csere

2009.06.30. 08:16 - dharma

Ma reggelre kicserélték Majácskát. Este 9-kor lefeküdt,ma reggel pedig fél 7-kor kelt fel. Ilyen akkor volt utoljára,amikor a kórházból kijöttünk. Megetettem,tisztába tettem,kicsit beszélgettünk,kicsit mosolyogtunk,kicsit sírdogáltunk és most megint alszik. Szóval tudnék még,de elmondhatom,h kialudtam magam.

Tegnap vettem észre,h hason fekvésbe már nem csak a fejét pakolgatja jobbra,balra,hanem már tolja ki magát. És bár magától nem,de ha beszélnek hozzá,akkor Ő is magyaráz és mosolyog. Így néz ki ez Nála:

 

Tegnap elmentem a Tescoba,h vegyek Neki szivacs játszószőnyeget. Na mindent vettem,csak azt felejtettem el,úgyhogy most bosszankodhatok és mehetek még egy körre.

Na volt még pár dolgo,de elfelejtettem mit szerettem volna,meg úgy hallom ennyi volt az alvás is. Folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr571217053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikocs 2009.07.07. 14:20:02

Egyre szebb ez a leány!!! Nagyon édes! Látom neked sem jön össze gyakran a fotó-feltétel, de ez a videó most kárpótol :)


süti beállítások módosítása