Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

Visszaestünk

2009.07.27. 20:43 - dharma

Hétvégén voltunk Hatvanba barátnőméknél grillezni,meg bográcsozni. Az már biztos,h Majának még nagyon korai a vonatozás. Egy ideig elvolt,de egyszer csak elpattant a cérna és onnantól minden zajra sírni kezdett. Egyik pillanatban még mosolygott rám,aztán egyszer csak elment mellettünk egy másik vonat és úgy megijedt,egyből elkezdett sírni. Másik meg,h a babakocsit is katasztrófa volt felrakni és vinni a vonaton,mert olyan nagyok az ajtók,h a mi (a többihez képest)pinduri kocsink nem fért át egyik vagonból a másikba. Egy kedves férfi jött oda,h Nekik is ilyen van és megoldja nekem. Mindent összevetve nem volt egy leányálom és ismét bizonyosságot nyert,h kell egy kocsi...persze előtte a jogsi.

A Hatvanba töltött egy napot végig aludta a drága,úgy számítottam,h majd Ő is kint lesz velünk a kertbe,de odaáig nem jutottunk,csak az ágyig. Bár reggel fél 4-kor felkelt,gondolom idegen volt Neki a hely,meg a babakocsiban aludt,mert féltem,h legurul az ágyról. De evett és visszaaludt.

Szombaton voltunk a babanetes találkozón. Vettem Neki mei tai-t. Kíváncsi leszek,még nem mertem abba vinni,de az egyvállashoz már nem könnyű a testecskéje. De nagyon jól néz ki...ilyen:

 

 

 

 

 

 

 

Találkoztunk az egyik fórumos lánnyal meg a párjával,így már nem mentünk fölöslegesen,mert beszélgettünk egy jót. Viszont a hazaútnál kezdődtek a gondok. Szegény lánykának már csillogott a szeme a fáradtságtól,nem volt jó Neki se csitítgatás,se kaja,se víz,csak sírt,sírt és sírt...úgyhogy megvolt az első bkv-s mutatványunk.

Azóta viszont folyamatosan ez a műsor megy. Sokat sír,alig tudom elaltatni napközben,ha meg alszik akkor is max 1 órát és akkor már sokat írok. Nagyon remélem,h Kikocsnak van igaza. Szerinte fejlődési ugrásnál járunk,ami még elképzelhető is,mert ilyentájt mondják a "szakemberek",h előfordul. Vasárnap leszünk 3 hónaposak,úgyhogy már várom,h nyugisabbak legyenek a napjaink.

Ma volt találka a fórumos lányokkal. Nagyon jól éreztem magam,csak nagyon hamar elment az a pár órácska. Maja meg nagyokat lesett. Bár egy idő után sok lett Neki a jóból. De olyan jó volt látni azokat a babókat,akiket eddig csak képen láttam. Remélem még sok-sok ilyen lesz. Sőt....jövőre már strandra is mehetünk együtt :)

Pénteken csípőszűrés. Előre tartok tőle,mert eddig az összes lány babájának volt valami bibi vagy a gerincével,vagy a csípőjével. Remélem megússzuk azzal,amivel eddig is,h kőrözgetni kell a lábával. Meglátjuk...

És akkor a finishben itt egy kép fürdőrucis Majóról,meg Apájáról

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr731272385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása