Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

"Áll a baba,áll!!!"...

2009.12.14. 11:57 - dharma

...ne de,hogy mindig,mindenhol??? :O Áll a járókában,áll a szobája ajtajánál lévő rácsba kapaszkodva,áll a kiságyába és persze a gyomorszájunkon tenyerelve :)

Tegnap óta azt játsszuk a délelőtti alvásnál,hogy megetetem,be a kiságyba,cumi a szájba,altatódal „felhúzva”,szobaajtó becsuk. Pár perc múlva hallom a bébiőrön,hogy Őfelsége édesen gagyorászik. Bemegyek Hozzá,hát ott áll az ágyrácsba kapaszkodva és vigyorog rám. Ismételten lefektetem,betakarom,zene felhúz…pár perccel később megint ácsorog. Tegnap ezt háromszor játszottuk el,ma már egy kicsit nehezebb volt a helyzet,de kitartottam,nem vettem ki az ágyikójából,visszafektettem,most már alszik.

Továbbra is telefonnal kattintgatom le ezeket az élethelyzeteket,de a lényeg látszik.

 

Maja nem alszik,vigyorogva áll,de győzött az álommanó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És a „bárhol állni tudok” tudománya

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr51597053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikocs 2009.12.18. 20:23:07

NAGYON NAGYON ÜGYES!!! Igen szépen áll, sarok lent, és szépen tartja magát, mintha már hónapok óta álldogálna. és hogy egyre szebb, azt gondolom nem kell mondanom! sajnálom, hogy ilyen picik a képek, nem lehet Majácskát jól látni... :(

beo · http://bogyokank.bloglog.hu 2009.12.19. 17:13:52

szuperügyes :) nagyon :)

éljen a hordozófüggés :D


süti beállítások módosítása