Maja fejlődése

kép címe

Utolsó kommentek

Linkblog

Szorulás

2009.09.14. 20:14 - dharma

Igen...elég rosszul hangzik és Maja is nehezen éli meg. Valamit ehetett,ami nagyon megfogta a székletét. Lövésem sincs,h mi lehet az,de magától nem tud Majó kakilni. Csak nyökög,szenved és sír,de nagyon. Nagy nehezen tornázás,esetenként hőmérőzés után tud csak "megkönnyebbülni",megnyugodni,úgyhogy ma, meg még ki tudja meddig csak tápit kap és a hozzátáplálást kicsit felfüggesztjük. Szerdán megyünk dokihoz,majd megkérdezem mi a véleménye. Sajnálom szegényt :(

De írom a jó dolgokat:

Megint kaptunk egyenesen Olaszországból ruhácskát,csak most Anyukámtól. Egy overált. Már egy egész kis készlet olasz rucink van. És az olaszok tudják mi a jó a babának,ez az olasz babakocsikon is megmutatkozik.

De a hétvégi tatabányai látogatáson is kaptunk sok-sok szép és jó dolgot. Többek között ruhákat,olyan aloe verás fürdetőt,amit Maja is használhat, Neugranormonos törlőkendőt (a best) és egy kis fetrengő szőnyeget,ami nagyon hasznos.

De had ne mondjam (írjam),h múlt héten én is beszabadultam egy angol kilós turiba és 2 kiló babaruhával tértem haza. 2 kiló babaruha! Az nagyon sok,mert nagyon picik,de nagyon szépek.

Még szerettem volna sok-sok mindent írni,de inkább egy képpel búcsúzom,mert semmi nem jut a fáradtságtól az eszembe. Ezen a képen látszik,h ennyi idősen a babák az orális korszakukat élik és mindent a szájukba vesznek,azon keresztül tapasztalnak.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://novogetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr361382030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása